Posjeti HAVK Mladost web-shop

Mladostaši osigurali prvo mjesto

event 30.06.2017.

Kolo prije kraja natjecanja po skupinama juniori Mladosti osigurali su prvo mjestu u skupini te plasman u polufinale Kupa Hrvatske koji se igra u Splitu. U drugom kolu Žapci su svoju moć pokazali nad ekipom Solarisa koji su visoko porazili rezultatom 16:2. Kako im poslije podne još preostaje susret protiv Mornara, koji u dvije utakmice […]

Kolo prije kraja natjecanja po skupinama juniori Mladosti osigurali su prvo mjestu u skupini te plasman u polufinale Kupa Hrvatske koji se igra u Splitu.

U drugom kolu Žapci su svoju moć pokazali nad ekipom Solarisa koji su visoko porazili rezultatom 16:2. Kako im poslije podne još preostaje susret protiv Mornara, koji u dvije utakmice nije skupio niti boda, već sada je jasno da će sa jedinice u borbu za medalje.
Utakmica protiv Solarisa od početka je otišla na stranu Vincekovih mladića koji su prvi gol primili tek pred kraj druge četvrtine pri rezultatu 7:0. Do samog kraja trener nije dozvolio opuštanje te je prednost stalno rasla do konačnih +14.
Trener Vincek koristio je svih 14 igrača (dao je priliku i obojici vratara) te su čak devetorica postigla barem po jedan pogodak. Najviše ih je postigao Dašić (4).
Vrlo brzo, već od 15 sati, Mladostaši igraju posljednju utakmicu u skupini protiv Mornara. Kako rezultat te utakmice neće utjecati na plasman niti jedne momčadi, vjerujemo kako će je treneri iskoristiti za pripremu za dvoboje koje slijede.