Posjeti HAVK Mladost web-shop

Mladostaši osvojili Turnir super limač

event 12.06.2021.

Mlađe nade Mladosti, igrači rođeni 2010. i mlađi, u današnjem finalu svladali su vršnjake Medveščaka rezultatom 7:2 i osvojili prvo mjesto na trodnevnom Turniru super limač koji se igrao na plivalištu Mladost. U finalnom susretu sastali su se Mladost 1 i Medveščak 1, nakon što su oba sastava zabilježila obje pobjede u svojim grupama. Mladost […]

Mlađe nade Mladosti, igrači rođeni 2010. i mlađi, u današnjem finalu svladali su vršnjake Medveščaka rezultatom 7:2 i osvojili prvo mjesto na trodnevnom Turniru super limač koji se igrao na plivalištu Mladost.

U finalnom susretu sastali su se Mladost 1 i Medveščak 1, nakon što su oba sastava zabilježila obje pobjede u svojim grupama. Mladost je od samog početka preuzela igru u svoje ruke, a golovi u mreži Medvjeda su se nizali jedan za drugim. Do vodstva 7:0 Žapce su doveli strijelci Šorić (2) te Sappe, Bogdanić, Butorac, Šušak i Silić po 1 gol. Tek pri samom kraju Medveščak je uspio pogoditi mrežu Žabaca i na taj način ublažiti poraz. No po završetku susreta počelo je zasluženo slavlje naših najmlađih igrača.

Ekipa Mladosti 2 zauzela je peto mjesto svladavši Medveščak 2 s vrlo uvjerljivih 16:0. Strijelci su bili Leko i Kokorić po 3 gola, Lulić, Lokas, Kožulić po 2, te po jedan gol Kercer, Štefelić, Mate Filipčić i Kovač.

Čestitke svim igračima na prikazanim igrama, kao i treneru Baniću i pomoćnoj trenerici Marinković koju su vodili oba sastava.

Mladost_1

Mladost 1 (po brojevima na kapicama): Frane Macan, Fran Martinović, Patrik Ančić, Jozo Tadić, Ivan Silić, Juraj Šorić, Fran Šušak, Deni Sappe, Luka Šmuljić, Jan Butorac, Max Macan, Nino Petrić, Frane Slanić, Lovre Bogdanić.

Mladost_2

Mladost 2 (po brojevima na kapicama): Mark Jelača, Adriano Santini, Roko Kercer, Matko Štefelić, Antonio Lulić, Karlo Leko, Vito Lokas, Jakov Kokorić, Mate Filipčić, Juraj Filipčić, Mihael Kožulić, Karlo Kovač, Juraj Panenić.