Posjeti HAVK Mladost web-shop

Mladostaši otišli u Beograd po bod(ove)

event 20.10.2017.

U četvrtak u rano poslijepodne trener Bajić poveo je Mladostaše autobusom u Beograd gdje ih danas (petak) očekuje derbi 2. kola Regionalne lige protiv Partizana. Po dolasku trener Bajić podijelio je s nama svoja razmišljanja o utakmici. O raspoloženju u momčadi uoči utakmice Baja je bio vrlo kratak: “Optimistično i pozitivno” Što možemo očekivati od […]

U četvrtak u rano poslijepodne trener Bajić poveo je Mladostaše autobusom u Beograd gdje ih danas (petak) očekuje derbi 2. kola Regionalne lige protiv Partizana.
Po dolasku trener Bajić podijelio je s nama svoja razmišljanja o utakmici.

O raspoloženju u momčadi uoči utakmice Baja je bio vrlo kratak:
Optimistično i pozitivno

Što možemo očekivati od utakmice u Beogradu?
Mi smo iskusnija i kvalitetnija ekipa, ali da bi osvojili bodove to trebamo pokazati i u vodi

Trener Bajić zna da ih u petak očekuje dobar protivnik o kojem kaže:
Partizan je jedna vrlo mlada, poletna i agresivna ekipa. Igraju jako disciplinirano cijelim tijekom utakmice. U sastavu imaju iskusnog Aksentijevića i vrlo dobrog vratara Rističevića. Još svakako treba istaknuti mladog Janković i ljevorukog Radojevića“.

Upravo posljednja dva igrača koja je naveo trener Bajić su najzaslužniji za pobjedu Partizana u prvom kolu kod Primorca. Janković je postigao 4 gola, a Radojević 2 od ukupno 10 koliko je postigla beogradska momčad.

Trener Bajić također nam je potvrdio da mu nedostaje Biljaka te da će ga u sastavu zamijeniti Valečić.

Podsjetimo još jednom da se utakmica igra u petak 20.10. s početkom u 19 sati te da će je ljubitelji Mladosti i vaterpola u Hrvatskoj moći pratiti u živo na kanalu Arena sport 1.