Posjeti HAVK Mladost web-shop

Mladostaši porazom ušli u nastavak Lige

event 29.01.2016.

U prvoj utakmici drugog dijela Regionalne lige Žapci su očekivano izgubili u Rijeci od Primorja rezultatom 16:10. Mladostaši su se dobro držali do sredine prve četvrtine i rezuzltata 3:2 za domaćina. Nažalost, tada su u kratkom vremenu primili 5 golova i prednost favoriziranih Primorjaša je narasla te smo se pribojavali katastrofe na Kantridi. Međutim, igrači […]

U prvoj utakmici drugog dijela Regionalne lige Žapci su očekivano izgubili u Rijeci od Primorja rezultatom 16:10.

Mladostaši su se dobro držali do sredine prve četvrtine i rezuzltata 3:2 za domaćina. Nažalost, tada su u kratkom vremenu primili 5 golova i prednost favoriziranih Primorjaša je narasla te smo se pribojavali katastrofe na Kantridi. Međutim, igrači trenera Hrestaka su se razbudili i u nastavku utakmice su pružili dostojan otpor. Treba naglasiti da je vratar domaćina vićan bio jedan od boljih u svojoj momčadi sa 8 obrana.
Najbolji strijelac utakmice bio je Primorjaš Bošković koji je postigao 5 golova. U redovima Mladostaša najviše su postigli Pavičić i Zović (3).

Liga se nastavlja već za dva dana, ali i Mladost i Primorje su slobodni. Za tjedan dana Žapci gostuju u Beogradu, a već u petak igraju jednu od ključnih utakmica za final 4 protiv Partizana.