Posjeti HAVK Mladost web-shop

Mladostaši “razbili” Juga za finale PH

event 19.02.2022.

Momčadskom igrom i vrhunskom obranom igrači Mladosti slavili su protiv Jug AO 12:6 (2:1, 3:2, 4:2, 3:1) i izborili finale Prvenstva Hrvatske. Ako smo prethodnim objavama naglašavali pojedine igrače i stavljali fotografije pojedinaca, ovaj puta to nećemo činiti jer su svi do jednoga odradili vrhunski posao i potpuno zasluženo slavili protiv Jug AO, kluba koji […]

Momčadskom igrom i vrhunskom obranom igrači Mladosti slavili su protiv Jug AO 12:6 (2:1, 3:2, 4:2, 3:1) i izborili finale Prvenstva Hrvatske.

Ako smo prethodnim objavama naglašavali pojedine igrače i stavljali fotografije pojedinaca, ovaj puta to nećemo činiti jer su svi do jednoga odradili vrhunski posao i potpuno zasluženo slavili protiv Jug AO, kluba koji je u prethodne dvije godine igrao finala u uzrastu mlađih juniora. I koji je svladao Mladost u prvom kolu ovogodišnjeg PH.

Od prvog do posljednjeg  trenutka dvoboja, igrači koje vodi Ratko Štritof, čvrsto su držali konce igre u svojim rukama. Prednost Žabaca je rasla i rasla i narasla do konačnih +6.

Čestitke svim igračima, treneru Štritofu i pomoćniku Vinceku na osvojenoj medalji, naravno sa željom da je sutra pretvore u medalju s trofejom!

Finale je na rasporedu u 12:30, a protivnik našim dečkima će biti pobjednik susreta Primorje EB i Mornar, koji je upravo u tijeku.

Strijelci: Mardešić (3), Bučević (3), Padro (3), Branković (1), M. Barišić (1) i Fajković (1)