Posjeti HAVK Mladost web-shop

Mladostaši slavili u Rijeci

event 25.02.2017.

Važnu pobjedu ostvarili su Mladostaši na gostovanju u Rijeci kod Primorja. Pobjedom 9:4 u direktnom dvoboju oslobodili su se jednog konkurenta za final 4. Prva četvrtina bila je kao iz snova za trenera Štritofa. Obrana Žabaca neprobojna, a raznolikost u napadu i četiri različita stirjelca za 4:0 prednost na kraju četvrtine. Mladostaši su nastavili igrati […]

Važnu pobjedu ostvarili su Mladostaši na gostovanju u Rijeci kod Primorja. Pobjedom 9:4 u direktnom dvoboju oslobodili su se jednog konkurenta za final 4.

Prva četvrtina bila je kao iz snova za trenera Štritofa. Obrana Žabaca neprobojna, a raznolikost u napadu i četiri različita stirjelca za 4:0 prednost na kraju četvrtine. Mladostaši su nastavili igrati koncentrirano i angažirano i 5 minuta prije kraja poveli su 9:2 što je bila i najveća prednost na utakmici. Do kraja su domaćini tek uspjeli smanjiti rezultat.
Trojica Žabaca postigla su po pogodak (Bukić, Milaković i Brlečić, a najefikasniji sa dva gola bili su Paškvalin, Vlahović i Bašić.