Posjeti HAVK Mladost web-shop

Mladostaši složni u pohodu na četvrtfinale

event 26.10.2016.

U trofejnoj dvorani kluba na Savi održana je press konferencija povodom drugog kruga LEN kupa. Između ostalog, Žapci su pozvali navijače da ih podrže u što većem broju. HAVK Mladost spremno dočekuje početak drugog kvalifikacijskog turnira Euro Kupa koji se ovog vikenda, od 28. do 30 listopada igra na zagrebačkom bazenu Mladost. Popularni Žapci odmjerit […]

U trofejnoj dvorani kluba na Savi održana je press konferencija povodom drugog kruga LEN kupa. Između ostalog, Žapci su pozvali navijače da ih podrže u što većem broju.

HAVK Mladost spremno dočekuje početak drugog kvalifikacijskog turnira Euro Kupa koji se ovog vikenda, od 28. do 30 listopada igra na zagrebačkom bazenu Mladost. Popularni Žapci odmjerit će snage s talijanskim CN Posillipo Napoli, mađarskim BVSC Zuglo te splitskim OVK POŠK. Trener Ratko Štritof te igrači Mladosti otkrili su svoja očekivanja ususret turniru na kojem će dvije najbolje momčadi ostvariti plasman u četvrtfinale ovog važnog europskog natjecanja.

Ovog vikenda imamo tri utakmice koje će biti izrazito teške, pogotovo prva koju igramo s POŠK-om, a koji je izborio drugi krug Euro Kupa. To je jedna kvalitetna ekipa koja se dosta pojačala. Imamo još i BVSC iz Mađarske, izrazito kvalitetnu i jaku ekipu, a tu je i Possilipo, jedna tradicija talijanskog vaterpola. Vjerujem u prolaz, vjerujem da ova mlada ekipa može dati sve od sebe da prođe dalje u četvrtfinale. Pozivam sve zaljubljenike vaterpola i sporta da podrže Mladostaše pri ulasku u četvrtfinale!”- izjavio je trener Mladosti Ratko Štritof.

HAVK Mladost na prvom je kvalifikacijskom turniru Euro Kupa nedavno održanom u Francuskoj osvojila prvo mjesto što je sasvim sigurno dodatan vjetar u leđa ovoj pomlađenoj vaterpolo ekipi koja ovog vikenda priželjkuje maksimalno dobru igru i podršku zagrebačke publike.

Pozivam sve ljubitelje vaterpola da dođu i podrže nas na turniru. Prva dva mjesta vode nas u četvrtfinale ovog iznimno važnog europskog natjecanja!” – izjavio je uvijek dobro raspoloženi kapetan Mladosti Ivan Milaković.

Sve utakmice drugog kvalifikacijskog turnira Euro Kupa koji se od 28. do 30. listopada igra na zagrebačkom bazenu Mladost besplatne su za sve posjetitelje.