Posjeti HAVK Mladost web-shop

Mladostaši u Beogradu

event 05.02.2016.

Vaterpolisti Mladosti u četvrtak su se uputili u Beograd gdje ih danas očekuje jedan od najbitnijih susreta za plasman na final 4 Regionalne lige. Odmah po dolasku u Beograd trener Hrestak svoje igrače poveo je na trening na bazen na Banjici gdje će i igrati dvoboj protiv Partizana. NA dan utakmice trening je bio na […]

Vaterpolisti Mladosti u četvrtak su se uputili u Beograd gdje ih danas očekuje jedan od najbitnijih susreta za plasman na final 4 Regionalne lige.

Odmah po dolasku u Beograd trener Hrestak svoje igrače poveo je na trening na bazen na Banjici gdje će i igrati dvoboj protiv Partizana. NA dan utakmice trening je bio na rasporedu u 10 sati, a nakon toga slijedi odmor i završne pripreme za ovu važnu utakmicu.
U prvoj utakmici sezone između ova dva kluba završio je neodlučeno te je jako bitno da Žapci ne izgube ovaj susret. Osim što će time Partizan pobjeći na tri boda prednosti, imati će i bolji omjer u međusobnim utakmicama što će biti teško dostižno do kraja Lige.
Utakmica između Partizana i Mladosti počinje u petak u 20:15 s izravnim prijenosom na Areni sport, a tko nije u mogućnosti pratiti TV prijenos može pratiti kretanje rezultata u živo na službenim stranicama lige.