Posjeti HAVK Mladost web-shop

Mladostaši u Budvi gostuju kod Primorca

event 17.11.2017.

Seniori Mladosti u petak (17.11.) avionom kreću prema Budvi gdje sutra igraju utakmicu 6. kola Regionalne lige protiv Primorca. Bazen u Kotoru (odakle je Primorac) se preuređuje pa do daljnjeg vaterpolisti Primorca svoje utakmice igraju u dvadesetak kilometara udaljenoj Budvi. Žapci će na put za Crnu Goru dan uoči utakmice i to avionom preko Dubrovnika […]

Seniori Mladosti u petak (17.11.) avionom kreću prema Budvi gdje sutra igraju utakmicu 6. kola Regionalne lige protiv Primorca.

Bazen u Kotoru (odakle je Primorac) se preuređuje pa do daljnjeg vaterpolisti Primorca svoje utakmice igraju u dvadesetak kilometara udaljenoj Budvi. Žapci će na put za Crnu Goru dan uoči utakmice i to avionom preko Dubrovnika te će onda autobusom produžiti do Budve. Trener Bajić i dalje ne može računati na povrijeđene Biljaku i Valečića. Na put bi trebao krenuti mladi Smoločić.
Žapci u utakmicu svakako ulaze kao favoriti protiv momčadi koja je do sada u Ligi ostvarila tek jednu pobjedu iz 5 susreta. Pobjedom bi Mladostaši zadržali minimalni zaostatak za Jugom, ali i bodovnu izjednačenost sa Jadranom iz Herceg Novog. U tom slučaju zagrebački derbi protiv Novljana u sljedećem kolu direktno bi odlučivao o drugom mjestu Regionalne lige.
Utakmicu će suditi hrvatsko-crnogorska kombinacija – Blašković iz Dubrovnika i Ivanovski iz Herceg Novog. Početak dvoboja je u 19 sati, a rezultat u živo moći ćete pratiti na stranicama našega kluba.