Mladostaši u grupi s Jugom

event 11.10.2016.

U prostorijama Hrvatskog vaterpolo saveza izvučene su polufinalne skupine Kupa Hrvatske. Mladostaši će igrati u grupi A. HAVK Mladost je ždrijebom smještena u grupu A kojoj je nositelj dubrovački Jug. U skupini A izvučeno je čak 5 ekipa (9 ekipa sudjeluje u natjecanju) te će Mladostaši igrati još protiv POŠK-a, Medveščaka i Marsonije. Jug je […]

U prostorijama Hrvatskog vaterpolo saveza izvučene su polufinalne skupine Kupa Hrvatske. Mladostaši će igrati u grupi A.

HAVK Mladost je ždrijebom smještena u grupu A kojoj je nositelj dubrovački Jug. U skupini A izvučeno je čak 5 ekipa (9 ekipa sudjeluje u natjecanju) te će Mladostaši igrati još protiv POŠK-a, Medveščaka i Marsonije.
Jug je favorit za osvajanje prvog mjesta u skupini, ali Mladostaši bi trebali zauzeti drugo mjesto koje također vodi na završni turnir Kupa. Još nije poznat grad u kojem će se igrati naša polufinalna skupina, a Mladost će biti jedan od kandidata za domaćinstvo.

Na izvlačenju skupina Mladostaše je predstavljao direktor kluba Milorad Damjanić koji je nakon ždrijeba izjavio:
Zadovoljni smo sa ždrijebom. Jug je izraziti favorit skupine, ali mi ćemo mu pružiti dostojan otpor. Naš cilj je odlazak na final 4.”
kup