Mladostaši u nedjelju startaju u Regionalnoj ligi

event 21.10.2016.

Pred nama je vikend u kojem će se igrati 2.kolo Regionalne lige. Žapci u nedjelju igraju u Novom Sadu protiv Vojvodine. Kolo su u petak derbijem otvorili Jug i Primorje u Dubrovniku. Jugaši su slavili teže od očekivanog rezultatom 11:9. Dubrovčani su većim djelom utakmice bili bolja momčad, ali su odigrali katastrofalno 2. četvrtinu (završila […]

Pred nama je vikend u kojem će se igrati 2.kolo Regionalne lige. Žapci u nedjelju igraju u Novom Sadu protiv Vojvodine.

Kolo su u petak derbijem otvorili Jug i Primorje u Dubrovniku. Jugaši su slavili teže od očekivanog rezultatom 11:9. Dubrovčani su većim djelom utakmice bili bolja momčad, ali su odigrali katastrofalno 2. četvrtinu (završila je 3:0 za Primorje). Do kraja susreta domaćini su igrali u grču, ali su ipak uspjeli upisati pobjedu.

Mladostaši u subotu u ranim poslijepodnevnim satima putuju za Novi Sad gdje ih u nedjelju u 19 sati dočekuje Vojvodina. Trener Štritof na raspolaganju ima sve igrače, a o prvoj utakmici u Regionalnoj ligi kaže:
Prva utakmica Regionalne Lige koju igramo u nedjelju sa Vojvodinom biti će sigurno jedna od težih utakmica. Mislim da je Vojvodina izuzetno kvalitetna mlada ekipa koju se treba maksimalno ozbiljno shvatiti“.

Ovo će biti prva utakmica za trenera Štritofa da kao trener vodi momčad u Regionalnoj ligi te se nadamo da će imati uspješan početak. Tijek utakmice pratite na službenim stranicama lige.