Mladostaši u polufinalu Kupa mlađih nada

event 24.09.2022.

Najmlađi uzrast našeg kluba plasirao se u polufinale Hrvatskog kupa za mlađe nade, a čiji se završni turnir igra u Korčuli. U posljednjem, 5. kolu natjecanja po skupinama, Mladost je u skupini A svladala Primorje EB vrlo uvjerljivo, 16:2 (3:1, 6:0, 5:0, 2:1) i tako s 9 bodova (3 pobjede i 1 poraz) zauzela drugo […]

Najmlađi uzrast našeg kluba plasirao se u polufinale Hrvatskog kupa za mlađe nade, a čiji se završni turnir igra u Korčuli.

U posljednjem, 5. kolu natjecanja po skupinama, Mladost je u skupini A svladala Primorje EB vrlo uvjerljivo, 16:2 (3:1, 6:0, 5:0, 2:1) i tako s 9 bodova (3 pobjede i 1 poraz) zauzela drugo mjesto, iza prvoplasiranog KPK. U pobjedi nad Riječanima u subotnje prijepodne, golovima je prednjačio Vito Lokas s 4 pogotka, dok je Dominik Šarić dao 3, Andrija Klišanin, Juraj Šorić i Karlo Kovač po 2, a po jednom su se u strijelce upisali Ignac Golubiček, Toni Cvitan i Dorijan Komar.
Naši će dječaci večeras (20.20 sati) igrati polufinale s prvoplasiranom momčadi iz B skupine, sastavom Cavtata koja iz četiri utakmice ima isto toliko pobjeda.