Posjeti HAVK Mladost web-shop
Uvjerljivi u četvrtfinalu

Mladostaši u polufinalu!

event 25.03.2023.

Kadeti Mladosti plasirali su se u polufinale završnog turnira Prvenstva Hrvatske koje se odigrava u Šibeniku. U prijepodnevnim su satima naši mladići uvjerljivo nadigrali splitski Mornar BS 13:5 (5:0, 3:0, 2:3, 3:2).Sve je bilo potpuno jasno i nakon prve četvrtine već, a da ne govorimo nakon polovice utakmice. Uostalom, dovoljno je spomenuti da su mornarevci […]

Kadeti Mladosti plasirali su se u polufinale završnog turnira Prvenstva Hrvatske koje se odigrava u Šibeniku. U prijepodnevnim su satima naši mladići uvjerljivo nadigrali splitski Mornar BS 13:5 (5:0, 3:0, 2:3, 3:2).
Sve je bilo potpuno jasno i nakon prve četvrtine već, a da ne govorimo nakon polovice utakmice. Uostalom, dovoljno je spomenuti da su mornarevci uspjeli prvi put učinkovito ugroziti naša vrata, dakle postići gol, tek u trećoj četvrtini, i to nakon vodstva Žabaca trenera Marinića, 9:0!

Strijelci za Mladost bili su Karlo Šindler 3, Grgur Mihaljević 3, Mark Modrić 2, Ivan Maglica 2, Fran Šušak 1, Ivan Strahonja 1 i Šimun Matošević 1 gol.
U polufinalu će se naši mladiću sučeliti večeras, od 20.30 sati gradskim suparnicima iz Medveščaka koji dosad ne znaju za poraz nakon ukupno 8 utakmica ovogodišnjeg kadetskog Prvenstva Hrvatske.