Mladostaši u reprezentacijama

event 21.04.2022.

Od četvrtka, 21. travnja u Rijeci se na pripremama nalazi naša seniorska reprezentacija, a za skorašnji nastup u Svjetskoj ligi. Među 20 kandidata koje je izbornik Ivica Tucak pozvao, nalaze se i dvojica naših igrača – kapetan Žabaca Franko Lazić i Matias Biljaka. Dakako, ne valja smetnuti da je i u stožeru seniorske reprezentacije ‘mladostaško […]

Od četvrtka, 21. travnja u Rijeci se na pripremama nalazi naša seniorska reprezentacija, a za skorašnji nastup u Svjetskoj ligi. Među 20 kandidata koje je izbornik Ivica Tucak pozvao, nalaze se i dvojica naših igrača – kapetan Žabaca Franko Lazić i Matias Biljaka.

Dakako, ne valja smetnuti da je i u stožeru seniorske reprezentacije ‘mladostaško izaslanstvo’ – naš prvi strateg Zoran Bajić, pomoćnik je izborniku Tucku, a u stožeru su i najbolji kondicijski trener, Pero Kuterovac, kao i neizostavni fizioterapeut, Damir Luketić.

Podsjetimo, Hrvatska će od 28. do 30. travnja nastupati u Podgorici, na završnom europskom turniru Svjetske lige.

Ujedno, od 13. IV. do srijede 20. travnja, u stožeru reprezentacije do 16 godina, na pripremama u Varaždinu, kao i turniru u mađarskom Kaposvaru (brončana medalja) su bili, glavni trener ovog uzrasta Hrvoje Hrestak i pomoćnik mu, trener vratara Frano Vićan, također dakako sastavni stožera HAVK Mladost.

U toj su pak reprezentaciji od igrača iz našeg kluba bili – Matija Prižmić, Bartul Bučević, te Amar Fajković.