Posjeti HAVK Mladost web-shop

Mladostaši u Split idu po finale

event 05.05.2018.

Vaterpolisti Mladosti u nedjelju gostuju na Poljudu kod Jadrana u drugoj utakmici polufinala Prvenstva Hrvatske. Pobjeda ih vodi u finale, poraz u majstoricu. Prvu rundu polufinalnog okršaja Žapci su odradili bez greške. Sigurnom igrom ostvarili su uvjerljivu pobjedu i došli na korak do finala. Ipak trener Bajić i njegovi igrači su složni u stavu da […]

Vaterpolisti Mladosti u nedjelju gostuju na Poljudu kod Jadrana u drugoj utakmici polufinala Prvenstva Hrvatske. Pobjeda ih vodi u finale, poraz u majstoricu.

Prvu rundu polufinalnog okršaja Žapci su odradili bez greške. Sigurnom igrom ostvarili su uvjerljivu pobjedu i došli na korak do finala. Ipak trener Bajić i njegovi igrači su složni u stavu da još ništa nije gotovo. U Splitu ih čeka nova utakmica u kojoj moraju potvrditi da su bolja momčad i da im je mjesto među dvije najbolje ekipe u Hrvatskoj. Jadran sigurno može bolje od onoga što je pokazao u Zagrebu. Šetka i društvo neće se predati i dati će svoj maksimum kako bi ostvarili pobjedu i vratili polufinalnu seriju u Zagreb.
U Splitu je u nedjelju na rasporedu trostruki program. Prvo u 17 sati kao predigra polufinalima svoju će utakmicu odigrati POŠK i Solaris. Uzvratni je to susret u borbi za plasman između 5.-8. mjesta. Zatim će u bazen Mladost i Jadran, a njihova utakmica počinje u 18:30. Zadnju utakmicu dana na istom bazenu igrati će Mornar i Jug. Dubrovčani su slavili u prvom susretu i samo senzacionalna pobjeda Mornara može odvesti taj dvoboj u majstoricu.