Mladostaši završili sezonu Premier lige

event 06.03.2022.

Ranije i neuobičajenije no inače kada bi naša momčad igrala na završnim turnirima, pa i osvajala Regionalnu, sada Premier ligu, Mladost se nedjeljnom utakmicom protiv Jadrana u Zagrebu, posljednjim kolom skupine oprostila i okončala s nadmetanjem u ovosezonskom natjecanju spomenute lige. Poraz od Jadrana nažalost očekivan, naveli bi prije realan u odnosu na snage dviju […]

Ranije i neuobičajenije no inače kada bi naša momčad igrala na završnim turnirima, pa i osvajala Regionalnu, sada Premier ligu, Mladost se nedjeljnom utakmicom protiv Jadrana u Zagrebu, posljednjim kolom skupine oprostila i okončala s nadmetanjem u ovosezonskom natjecanju spomenute lige.

Poraz od Jadrana nažalost očekivan, naveli bi prije realan u odnosu na snage dviju sastava, jedino što boli vrlo dugačko razdoblje bez pogotka. Punih 18, posljednjih 18 minuta utakmica. Do tog trenutka, a to znači do 14. minute Mladost je bila potpuno ravnopravna Splićanima. Napad tečan, posebno s igračem više (4-4), vrlo dobar Jurlina ispred gola, a slijedom toga je i rezultat bio posve poravnat. Nakon prve četvrtine 2:2, u poluvremenu 5:5 s tri minimalna vodstva (Dašić za 3:2, Lazić za 4:3 i Škiljić za 5:4). Upravo taj pogodak centra Škiljića iz protunapada kao da je bio trenutak u kojem su Žapci stali, Splićani se razbudili i onda je suparnik postigao devet golova u nizu, a da niti jedan nisu više primili.

Strijelci za mladostaše bili su – Lazić 2, te po 1 gol Dašić, Rakovac i Škiljić.

Inače, upravo će jadranaši biti i sljedeći suparnik Mladosti, u Prvenstvu Hrvatske, ali na Poljudu, 16. ožujka.