Mladostašima 4. mjesto u Herceg Novom

event 18.06.2017.

U Herceg Novom održan je final 6 turnir Regionalne lige za 2003. godište u kojem su Mladostaši zauzeli 4. mjesto. Mladi Žapci upisali su dvije pobjede i tri poraza protiv vršnjaka iz dva hrvatska, dva crnogorska i jednog srpskog kluba. Prvog dana naši igrači poraženi su od Zadra 13:10. U poslijepodnevnom dijelu prvog dana Mladostaši […]

U Herceg Novom održan je final 6 turnir Regionalne lige za 2003. godište u kojem su Mladostaši zauzeli 4. mjesto.

Mladi Žapci upisali su dvije pobjede i tri poraza protiv vršnjaka iz dva hrvatska, dva crnogorska i jednog srpskog kluba.
Prvog dana naši igrači poraženi su od Zadra 13:10. U poslijepodnevnom dijelu prvog dana Mladostaši su upisali i prvu pobjedu na turniru. Bili su bolji od Cattara rezultatom 17:14. Subotnji program Mladostaši su igrali protiv kasnijeg pobjednika turnira, domaćeg Jadrana. Bila je to jedina utakmica na ovom turniru u kojoj su naši bili bez izgleda i izgubili 14:4. U predzadnjem kolu igrao se hrvatski derbi Mladosti i Juga u kojem su slavili Dubrovčani rezultatom 11:7. Naši mladići su turnir zaključili tijesnom pobjedom protiv Partizana 5:4.