Posjeti HAVK Mladost web-shop

Mladostašima 8. mjesto na Tomu Udovičiću

event 08.04.2018.

Dječaci i djevojčice Mladosti mlađi od 12 godina zauzeli su na kraju 8. mjesto na memorijalnom turniru Tomo Udovičić 2018. u Dubrovniku. Mladi Žapci nisu se uspjeli oporaviti od nesretnog poraza od Juga u četvrtfinalu nakon izvođenja peteraca te su do kraja upisali još dva poraza. Prvo su igrali protiv splitskog POŠK-a i izgubili 4:3. […]

Dječaci i djevojčice Mladosti mlađi od 12 godina zauzeli su na kraju 8. mjesto na memorijalnom turniru Tomo Udovičić 2018. u Dubrovniku.

Mladi Žapci nisu se uspjeli oporaviti od nesretnog poraza od Juga u četvrtfinalu nakon izvođenja peteraca te su do kraja upisali još dva poraza. Prvo su igrali protiv splitskog POŠK-a i izgubili 4:3. Samo nekoliko sati nakon peteraca, Mladostaši su jako loše ušli u utakmicu protiv Splićana. U drugoj četvrtini gubili su 3:0, ali se ni tada nisu predali već su odlučili pokušati se vratiti u utakmicu. To je im zamalo pošlo za rukom jer su se približili na 4:3 te imali nekoliko prilika za izjednačenje, ali nisu uspjeli realizirati dva igrača više. Po 1 gol za Mladost u toj utakmici postigli su Pardo, Mardešić te Elena Crnički koja je uz golmanicu Medvešek čini dvojac mladih Žabica u sastavu.
Posljednjeg dana turnira Mladostaši su izašli u susret mađarskom Szolnokiju koji je tražio da se njihova utakmica odigra u ranojutarnjem terminu kako bi Mađari mogli što prije na svoj put kućama. Ove dvije ekipe sastale su se i na otvaranju turnira kad je završilo 1:1. U utakmici za 7.mjesto ipak je bila uspješnija mađarska ekipa rezultatom 3:1. Jedini zagrbački gol na utakmici postigao je Padro i to uplivavanjem iza leđa obrane Szolnokija. Upravo taj segment igre pokazala se kao najjača snaga ove momčadi na cijelom turniru jer smo od Žabaca vidjeli nekoliko lijepih akcija.
Naše nade se sada okreću Prvenstvu Hrvatske i vjerujemo kako im je ovaj jaki turnir dobro došao kao priprema za to natjecanje. Pokazali su na turniru volju i znanje i želimo im puno sreće u nastavku sezone.