Posjeti HAVK Mladost web-shop

Mladostašima bronca

event 26.02.2017.

Iz Dubrovnika sa Prvenstva Hrvatske, mlađi juniori Mladosti vraćaju se sa broncom oko vrata. U neizvjesnoj utakmici za 3.mjesto punoj preokreta slavili su mladi Žapci nad POŠK-om rezultatom 13:12. Utakmicu su bolje otvorili Splićani koji su vodili većim djelom utakmice. Žapci nisu mogli zaustaviti Penava koji je od prvih 7 splitskih golova postigao čak 5. […]

Iz Dubrovnika sa Prvenstva Hrvatske, mlađi juniori Mladosti vraćaju se sa broncom oko vrata.

U neizvjesnoj utakmici za 3.mjesto punoj preokreta slavili su mladi Žapci nad POŠK-om rezultatom 13:12. Utakmicu su bolje otvorili Splićani koji su vodili većim djelom utakmice. Žapci nisu mogli zaustaviti Penava koji je od prvih 7 splitskih golova postigao čak 5. Pri rezultatu 7:5, igrači trenera Sappea serijom 3:0 prvi puta vode sredinom 3. četvrtine. Međutim ponovni pad koncentracije krajem treće četvrtine dovodi naše mladiće u novi zaostatak. Kada su Splićani poveli 12:9 6 minuta prije kraja, vjerojatno su si u dubrovačkom Gružu vidjeli kako medalja putuje u Split. Tako ipak nije mislio Campi i njegovi mladići koji nisu se predali, već su vjerovali kako mogu preokrenuti rezultat u svoju korist. Do kraja su postigli 4 gola i nisu primili niti jedan te su zasluženo slavili medlaju.
Nakon osvojene medalje trener Sappe je rekao:
Nije nas nigdje bilo tri i pol četvrtine, a onda smo proigrali. Spasila nas je naša upornost i vjera u naše mogućnosti. Istaknuo bih odličnu igru Bušića i golgetera Dedića.”