Mladostašima drugo mjesto u Hrvatskoj

event 15.05.2017.

Vaterpolisti Mladosti izgubili su 3. utakmicu finalne serije za prvaka Hrvatske od Juga rezultatom 11:4. Jugaši su ovom pobjedom osvojili naslov prvaka Hrvatske jer su ostvarili treću pobjedu u finalu. Mladostaši unatoč porazu mogu biti zadovoljni rezultatom u ovogodišnjem Prvenstvu. Nakon što su prošle godine bili četvrti, ovaj nastup u finalu je korak naprijed te […]

Vaterpolisti Mladosti izgubili su 3. utakmicu finalne serije za prvaka Hrvatske od Juga rezultatom 11:4.

Jugaši su ovom pobjedom osvojili naslov prvaka Hrvatske jer su ostvarili treću pobjedu u finalu. Mladostaši unatoč porazu mogu biti zadovoljni rezultatom u ovogodišnjem Prvenstvu. Nakon što su prošle godine bili četvrti, ovaj nastup u finalu je korak naprijed te pokazatelj da stvari u klubu idu na bolje.
Što se tiče dubrovačke utakmice, Žapci su se dobro držali do sredine druge četvrtine, ali tada se ponovo pokazalo da su Jugaši spremniji te su serijom 9:0 otišli do pobjede. Do kraja utakmice Zović i Biljaka uspjeli su samo ublažiti poraz.
Čestitamo Jugu na još jednom trofeju, ali svakako čestitamo i našoj mladoj momčadi na drugom mjestu u Prvenstvu Hrvatske.