Posjeti HAVK Mladost web-shop

Mladostaške Nade osigurale najmanje srebro

event 28.04.2018.

Sa Prvenstva Hrvatske nade Mladosti vratit će se minimalno sa srebrnom medaljom oko vrata. Mali Žapci su u grupi za plasman od 1.-4.mjesta svladali Zadar rezultatom 3:2. Baš kao i na svim utakmicama u dosadašnjem dijelu Prvenstva Mladostaši su imali izvrstan start u utakmicu. U prvoj četvrtini igrači i igračice pod vodstvom trenera Štritofa poveli […]

Sa Prvenstva Hrvatske nade Mladosti vratit će se minimalno sa srebrnom medaljom oko vrata. Mali Žapci su u grupi za plasman od 1.-4.mjesta svladali Zadar rezultatom 3:2.

Baš kao i na svim utakmicama u dosadašnjem dijelu Prvenstva Mladostaši su imali izvrstan start u utakmicu. U prvoj četvrtini igrači i igračice pod vodstvom trenera Štritofa poveli su 2:0 i pokazat će se kasnije da je to bilo ključna prednost u tvrdoj utakmici sa malo golova. Izvrsna Latica Medvešek prvi gol je tek primila u zadnjoj sekundi treće četvrtine, a na utakmici je između ostalog obranila i dva peterca. Svoj doprinos pobjedi dala je i druga Žabica, Elena Crnički sa jednom pogotkom baš kao i Roko Padro i Vlado Rutar.
S ovom pobjedom i sa 3 prenesna boda, Mladostaši kolo prije kraja nalaze se na diobi prvog mjesta sa Primorjem. Upravo te dvije ekipe u međusobnom susretu odlučit će kome će pripasti titula prvaka Hrvatske. Dvoboj na riječkoj Kantridi igra se u nedjelju u 11:10.