Posjeti HAVK Mladost web-shop

Moćni Žapci na prvom treningu sezone najavljuju nove trofeje

event 31.08.2020.

Nova, moćna Mladost okupila se danas na bazenu uz Savu. Vaterpolisti Mladosti odradili su prvi zajednički trening ususret sezoni koja počinje 3. listopada. Momčad Zorana Bajića za novu je sezonu pojačana zvučnim imenima, a sudeći prema atmosferi na prvom treningu Žapci samouvjereno očekuju nove trofeje u vitrinama Mladosti.   “Sutrašnjim dolaskom Ante Viskovića bit ćemo […]

Nova, moćna Mladost okupila se danas na bazenu uz Savu. Vaterpolisti Mladosti odradili su prvi zajednički trening ususret sezoni koja počinje 3. listopada. Momčad Zorana Bajića za novu je sezonu pojačana zvučnim imenima, a sudeći prema atmosferi na prvom treningu Žapci samouvjereno očekuju nove trofeje u vitrinama Mladosti.

 

“Sutrašnjim dolaskom Ante Viskovića bit ćemo kompletna momčad pred novu sezonu. Krećemo punim režimom. Imamo iste ambicije i želje, napadanje trofeja na domaćoj sceni. Znamo da nam je najozbiljniji konkurent dubrovački Jug. Dat ćemo sve od sebe da osvojimo trofeje, da budemo ozbiljni i konkurentni te da na neki način budemo još bolji što se tiče napretka u igri u odnosu na proteklu godinu. Mislim da ćemo ove godine biti čvršći. Određene varijante nam idu u prilog. Dolasci novih igrača otvaraju nam dodatne i nove mogućnosti u taktičkom smislu, razvijat ćemo neke stvari koje do sada nismo igrali i trudit ćemo se na taj način oplemeniti našu igru!” – izjavio je trener HAVK Mladosti Zoran Bajić.

Mladost će u novoj sezoni braniti titule prvaka Regionalne lige i Kupa Hrvatske te će jurišati i na titulu prvaka Prvenstva Hrvatske. Kapetan Ivan Marcelić vjeruje u još jednu uspješnu sezonu ali ne skriva da ih čeka težak posao: “Drago mi je da smo se ponovno okupili. Imamo velike ambicije, želimo nastaviti tragom onoga što smo zadnje dvije sezone počeli graditi. Cilj nam je osvajanje trofeja i naš još bolji napredak. U sportu nam nitko ništa ne može garantirati pa je cijeli put do uspjeha i uspjeh na nama samima. Kvalitetu imamo te se nadam da ćemo nastaviti dobrim putem.”

Mladost su tijekom ljeta napustili Miloš Ćuk, Aljoša Kunac i Alex Bowen nakon što su im istekli ugovori, a priključili su se Mislav Vrlić, Ante Visković te jedan od najboljih svjetskih bekova, kapetan hrvatske vaterpolske reprezentacije Andro Bušlje.

’Prvi trening smo odradili, atmosfera je odlična. Ovo je jedna dobra ekipa ali to se već pokazalo zadnjih godina, pogotovo prošle s dva trofeja. Nadamo se da ćemo opet biti konkurentni i ove sezone te naravno osvojiti i nekoliko trofeja!’’– najavio je sezonu u novom klubu Andro Bušlje.

Za Mladost će nastupati Ivan Marcelić, Luka Bukić, Lovre Miloš, Cosmin Radu, Josip Vrlić, Konstatin Kharkov, Andro Bušlje, Mislav Vrlić, Ante Visković, Matias Biljaka, Marin Dašić, Jerko Jurlina, Marin Dašić, Luka Bajić, Franko Lazić, Tomislav Stipo Samardžić, Marko Miškić, Luka Brnetić, Roko Požarić i Luka Mihić.

Prva utakmica za Žapce je 3. listopada u Prvenstvu Hrvatske. Bodrimo i ove sezone Žapce do novih trofeja!