Mornar bolji od Mladosti na “Malom medi”

event 08.09.2019.

Žapci su u drugom nastupu za razigravanje od 9.-12. mjesta poraženi od Mornara 6:3 (2:1, 2:0, 2:2, 0:0) i u zadnjem nastupu na turniru igraju protiv VK Medveščak za izbjegavanje posljednjeg mjesta. U utakmici ne baš osobitog tempa, s dosta tehničkih pogrešaka te malim brojem isključenja, Splićani su pokazali više i zasluženo slavili. Veći dio […]

Žapci su u drugom nastupu za razigravanje od 9.-12. mjesta poraženi od Mornara 6:3 (2:1, 2:0, 2:2, 0:0) i u zadnjem nastupu na turniru igraju protiv VK Medveščak za izbjegavanje posljednjeg mjesta.

U utakmici ne baš osobitog tempa, s dosta tehničkih pogrešaka te malim brojem isključenja, Splićani su pokazali više i zasluženo slavili. Veći dio susreta plivalo se gore-dolje, a Mornar je vodio od samog početka. Žapci su uspjeli samo jednom smanjiti na -1, kada je Josipović realizirao igrača više pred kraj prve četvrtine.

Nakon prvog poluvremena koje je završilo prednošću Mornara 4:1, Žapci su zaigrali bolje. Ljevoruki Pantlik i Jelen upisali su se u strijelce, ali to nije bilo dovoljno da se ugrozi pobjeda Splićana.

Prema prepravljenom rasporedu, Mladost zadnji susret igra protiv Medveščaka 8.9. u 17:00 sati. Susret je to koji će odlučivati o 11. i 12. mjestu na turniru.