Posjeti HAVK Mladost web-shop

Mornar preokretom uzeo jedinicu

event 05.02.2016.

U posljednjem kolu natjecanja po skupinama kadeti Mornara pobijedili su Mladost te osigurali prvo mjesto. Mladi Žapci će u polufinale kao drugoplasirani te će igrati protiv Primorja. Na poluvremenu utakmice izgledalo je kako će Mladostaši pobjedom potvrditi jedinicu i teoretski lakšeg protivnika u polufinalu. U tom trenutku semafor je pokazivao 5:3 za našu momčad. Međutim […]

U posljednjem kolu natjecanja po skupinama kadeti Mornara pobijedili su Mladost te osigurali prvo mjesto. Mladi Žapci će u polufinale kao drugoplasirani te će igrati protiv Primorja.

Na poluvremenu utakmice izgledalo je kako će Mladostaši pobjedom potvrditi jedinicu i teoretski lakšeg protivnika u polufinalu. U tom trenutku semafor je pokazivao 5:3 za našu momčad. Međutim u tom trenutku kao da su stali te više od dvije četvrtine nisu uspjeli postići pogodak. Splićani su napravili seriju 6:0 te utakmicu u potpunosti okrenuli u svoju korist. U posljednjoj minuti golovima Mihića i Dedića Mladostaši su samo ublažili rezultat za konačnih 9:7.
U zagrebačkim redovima ponovno je najefikasniji bio Dedić sa 2 gola, a golove su još postigli Papež, Požarić, Holzinger, Mihić i Molnar. Najefikiasniji igrač utakmice bio je iz pobjedničke momčadi Tomasović sa 3 gola.
U borbi za pobjednika druge skupine Primorje je iznenađujuće lako svladalo Jug rezultatom 10:3. Tako će Riječani biti suparnici našim mladićima u borbi za finale. Utakmica se igra u subotu u 20 sati. Sat vremena ranije igra se drugo polufinale u kojem se sastaju Mornar i Jug.
Treba naglasiti da nakon natjecanja po skupinama Mladostaš Marko Dedić predvodi ljestvicu strijelaca sa 16 golova.