Posjeti HAVK Mladost web-shop

Mornarevci preskočili Mladostaše

event 30.10.2015.

Nakon 5.kola Mladostaši su pali na 7.mjesto jer ih je prestigao Mornar pobjedom nad Vojvodinom. Primorje i Partizan uvjerljivi, POŠK-u i Radničkom prvi bod. Vaterpolisti splitskog Mornara nisu propustili priliku i pobjedom (10:3) protiv Vojvodine su se popeli na 5.mjesto tablice Regionalne lige. U drugom splitsko-srpskom dvoboju POŠK je iznenađujuće osvojio samo bod protiv Radničkog […]

Nakon 5.kola Mladostaši su pali na 7.mjesto jer ih je prestigao Mornar pobjedom nad Vojvodinom. Primorje i Partizan uvjerljivi, POŠK-u i Radničkom prvi bod.

Vaterpolisti splitskog Mornara nisu propustili priliku i pobjedom (10:3) protiv Vojvodine su se popeli na 5.mjesto tablice Regionalne lige. U drugom splitsko-srpskom dvoboju POŠK je iznenađujuće osvojio samo bod protiv Radničkog što je jednoj i drugoj ekipi prvi bod osvojen u ovoj sezoni.
Primorje je protiv Jadran Carina odradio tek jači trening pred utakmicu protiv Juga pobijedivši u gostima rezultatom 16:9. U beogradskom derbiju Partizan se laku obračunao sa Zvezdom i pokazao da je još uvijek najbolja momčad u Srbiji.
Najbolji strijelci kola su Muslim (Primorje) i Radojević (Partizan).
Sljedeće kolo igra se u nedjelju, a svakako najzanimljiviji susret je dvoboj Juga i Primorja u Gružu.