Posjeti HAVK Mladost web-shop

Mornari na Savi u polufinalu Prvenstva Hrvatske

event 26.04.2019.

Velikom brzinom izmijenjuju se protivnici i natjecanja prve ekipe Mladosti. U subotu 27.4. u 18:00 na plivalištu SRC Mladost gostuje Mornar BS u prvoj utakmici ovogodišnjeg Prvenstva Hrvatske. Nakon što su prošli vikend osvojili Regionalnu ligu, te potom “skočili” do Berlina i u srijedu svladali Spandau u Ligi prvaka, Bajićeve igrače čeka prva polufinalna utakmica domaćeg […]

Velikom brzinom izmijenjuju se protivnici i natjecanja prve ekipe Mladosti. U subotu 27.4. u 18:00 na plivalištu SRC Mladost gostuje Mornar BS u prvoj utakmici ovogodišnjeg Prvenstva Hrvatske. Nakon što su prošli vikend osvojili Regionalnu ligu, te potom “skočili” do Berlina i u srijedu svladali Spandau u Ligi prvaka, Bajićeve igrače čeka prva polufinalna utakmica domaćeg prvenstva. U goste stiže Mornar s kojim se Mladost dva puta susrela u ovoj sezoni i oba puta slavila. Na Savi je bilo 12:7, a na Poljudu tijesnih 13:12.

Direktor Miki Damjanić najavio je gostovanje Splićana:

Vratari Marcelić i Jurlina su se nakon ozljede i bolesti priključili treningu, a veseli nas i povratak Kharkova treninzima, koji su, iz opreza, još uvijek slabijeg intenziteta. Vjerujem da ćemo utakmicu s Mornarom shvatiti ozbiljno te da neće biti problema kada je konačni pobjednik u pitanju, jer objektivno gledano, kvaliteta je na našoj strani.

Uz puno uvažavanje Mornara, moram reći da nam je stalo proći polufinale u “dvokoraku” i na taj si način osigurati nešto veći odmor prije finalne serije. Zbog toga i dajemo naglasak na prvi korak u subotu na našem bazenu.”

Polufinalna serija se igra na dvije pobjede, a nakon subotnje utakmice u Zagrebu uzvrat je u Splitu u srijedu 1.svibnja u 19:30. Eventualna treća odlučujuća utakmica igrala bi se u subotu 4.5. u Zagrebu.