Može li nam Mornar otvoriti zatvorena vrata?

event 04.03.2016.

Pred nama je vikend odluke u Regionalnoj ligi kada će se odigrati posljednja dva kola regularnog dijela. Mladostaši igraju kod kuće, ali njihove misli biti će u Beogradu gdje se nadaju kiksu Partizana. Nakon poraza od Mornara prošli tjedan trener Hrestak i njegovi igrači znaju da više ne ovise sami o sebi te se moraju […]

Pred nama je vikend odluke u Regionalnoj ligi kada će se odigrati posljednja dva kola regularnog dijela. Mladostaši igraju kod kuće, ali njihove misli biti će u Beogradu gdje se nadaju kiksu Partizana.

Nakon poraza od Mornara prošli tjedan trener Hrestak i njegovi igrači znaju da više ne ovise sami o sebi te se moraju nadati da će Mornarevci protiv Partizana odigrati na visokoj razini. Računica je potpuno jasna – Partizan nesmije dobiti oba dvije utakmice (u petak igra protiv Mornara, a u nedjelju protiv POŠK-a).
S druge strane trener Hrestak mora svoje igrače pripremiti za utakmice protiv Radničkog i Vojvodine jer sva računica pada u vodu ako ne upišu 6 bodova.
Mornar, ekipa koja nam je pritvorila vrata final 4, je ekipa koja nam ih može ponovo otvoriti. Ako Partizan ostvari pobjedu u petak protiv Mornara, teško će izgubiti bodove protiv POŠK-a jer POŠK je ipak nešto slabija ekipa te bila bi prvorazredna senzacija da POŠK u posljednjem kolu na Banjici uzme Partizanu final 4.
Možemo li se nadati čudu u petak na Banjici. Dosadašnji tijek prvenstva nam nudi ipak crni scenarij. U prvoj utakmici Mornara i Partizana, odigranoj u Splitu, Partizan je lako slavio 12:6. Na svom posljednjem gostovanju u Srbiji Mornar je iznenađujuće izgubio i od Radničkog i od Vojvodine. U drugom djelu prvenstva Splićani su upisali samo dvije pobjede (nažalost jednu protiv Žabaca). Tračak nade leži u činjenici da odmah po završetku regularnog djela Regionalne lige kreće Prvenstvo Hrvatske. Nakon što su se još u prvom djelu udaljili od final 4 turnira, možda je trener Vrdoljak tempirao formu svojih igrača baš za ovaj period sezone. Sve u svemu, dok se igra moramo se nadati iznenađenju.
Utakmica između Partizana i Mornara igra se u petak u 20:15, a prijenos možete gledati na Areni sport 1.
Vratimo se Žapcima i njihovoj obavezi da pobjede u posljednjim utakmicama na svom bazenu u ovoj sezoni Regionalne lige. U petak igraju protiv Vojvodine u 20:45 te u nedjelju protiv Radničkog u 19:15.
Ajmo svi na Mladost i podržimo Žapce u njihovim utakmicama i nadajmo se lijepim vijestima iz Beograda.