Posjeti HAVK Mladost web-shop

Nadama bod na otvaranju Toma Udovičića

event 04.04.2018.

Nade Mladosti započele su svoj nastup na ovogodišnjem jakom međunarodnom turniru Tomo Udovičić 2018 u Dubrovniku. Na startu su odigrale 1:1 protiv mađarskog Szolnokija. Bila je to tvrda utakmica u kojoj su se oba trenera odlučila na presing. Igrači i igračice pod vodstvom trenera Štritofa bile su u zaostatku od sredine prve četvrine, ali su […]

Nade Mladosti započele su svoj nastup na ovogodišnjem jakom međunarodnom turniru Tomo Udovičić 2018 u Dubrovniku. Na startu su odigrale 1:1 protiv mađarskog Szolnokija.

Bila je to tvrda utakmica u kojoj su se oba trenera odlučila na presing. Igrači i igračice pod vodstvom trenera Štritofa bile su u zaostatku od sredine prve četvrine, ali su s velikim zalaganjem stalno prijetile mađarskoj momčadi te ih nije pokolebao niti promašeni četverac pri kraju druge četvrtine. Trud se isplatio u četvrtoj četvrtini kad je izjednačio Roko Padro. Junakinja susreta je golmanica Latica Medvešek koja je obranila četverac pred kraj utakmice.
Sljedeći nastup mladi Žapci imaju u četvrtak u 13:30 protiv Galeba. Prve dvije ekipe iz grupe nastavit će borbu za medalje.