Nadama srebro na Prvenstvu Hrvatske

event 29.04.2018.

Nade HAVK Mladosti nisu uspjele u posljednjoj utakmici Prvenstva pobijediti riječko Primorje i tako osvojiti zlato već se u Zagreb vraćaju sa srebrom. Za razliku od svih prethodnih utakmica u koje je momčad trenera Štritofa ulazila s visokim vodstvom, u finalnoj utakmici Primorjaši su s po 3:0 u prve dvije četvrtine otišli na veliki odmor […]

Nade HAVK Mladosti nisu uspjele u posljednjoj utakmici Prvenstva pobijediti riječko Primorje i tako osvojiti zlato već se u Zagreb vraćaju sa srebrom.

Za razliku od svih prethodnih utakmica u koje je momčad trenera Štritofa ulazila s visokim vodstvom, u finalnoj utakmici Primorjaši su s po 3:0 u prve dvije četvrtine otišli na veliki odmor sa ogromnom prednošću. Riječani nisu dozvolili Žapcima da se približe i ugroze rezultat. Nakon 20 odigranih minuta na semaforu je pisalo 10:2.

Tako su Mladostaši, u grupi za poredak od 1. do 4. mjesta, zauzeli 2. mjesto iznad Juga koji je osvojio 3.mjesto, dok je Zadar četvrti.

Najboljim igračem turnira proglašen je Gabrijel Burburan (Primorje EB), Mauro Dipić, najbolji golman, dolazi iz Palade Njivice, dok je najbolji strijelac Adriano Jušić (Primorje EB).