Nade blizu preokreta i iznenađenja

event 21.07.2018.

Nade Mladosti pružile su jako dobar otpor možda najjačoj ekipi u Hrvatskoj u ovoj kategoriji. Izgubili su od Primorja sa tijesnih 5:4. Za trenera Štritofa i njegovu ekipu bila je kobna druga četvrtina koju su izgubili sa 4:0. Ipak nisu se niti u tom trenutku predavali već su pokušali sve kako bi dostigli veliku prednost […]

Nade Mladosti pružile su jako dobar otpor možda najjačoj ekipi u Hrvatskoj u ovoj kategoriji. Izgubili su od Primorja sa tijesnih 5:4.

Za trenera Štritofa i njegovu ekipu bila je kobna druga četvrtina koju su izgubili sa 4:0. Ipak nisu se niti u tom trenutku predavali već su pokušali sve kako bi dostigli veliku prednost protivnika. Luka Barišić i Roko Padro bili su jedini strijelci u trećoj četvrtini te su u posljednju dionicu ulazi sa rezultatom 2:4. Kada je Mardešić polovinom četvrtine smanji na 4:3, izgledalo je kako će Žapci ipak napraviti čudo i potpuno se vratiti u utakmicu. Nažalost, već u sljedećem napadu primamo pogodak i do kraja je samo Padro iz četverca uspio smanjiti na 5:4, ali više od toga nije išlo.
Posljednjeg dana, u nedjelju, Mladostaši igraju protiv Juga koji je također bez bodova u skupini za plasman. Pobjednik sutrašnje utakmice završit će na trećem mjestu, a Mladostašima čak odgovara i neodlučen rezultat. Bit će to zadnji susret na cijelom turniru i počinje u 11:40.