Posjeti HAVK Mladost web-shop

Nade bolje od Mornara na startu Prvenstva Hrvatske

event 31.08.2021.

Nade HAVK Mladost pobijedile su vršnjake Mornara s 8:5 (3:2, 0:3, 3:0, 2:0) u prvom kolu Prvenstva Hrvatske koje se igra na Korčuli. Natjecanje u skupini B mali su Žapci počeli na najbolji mogući način, slavljem protiv Mornara. Igrači koje vodi trenerica Marinković prvu su četvrtinu dobili s tijesnih 3:2, preokrenuvši prednost Mornara 2:0 s […]

Nade HAVK Mladost pobijedile su vršnjake Mornara s 8:5 (3:2, 0:3, 3:0, 2:0) u prvom kolu Prvenstva Hrvatske koje se igra na Korčuli.

Natjecanje u skupini B mali su Žapci počeli na najbolji mogući način, slavljem protiv Mornara. Igrači koje vodi trenerica Marinković prvu su četvrtinu dobili s tijesnih 3:2, preokrenuvši prednost Mornara 2:0 s početka utakmice. Uz potpuno izmijenjene postave, tako nalažu pravila, krenulo se u drugu četvrtinu koja je pripala Splićanima 3:0. Po zamjeni strana Žapci nisu više primili niti jedan gol do kraja utakmice, a zabili su ih 5.

Strijelce za Mladost predvodio je kapetan Sappe sa 3 postignuta gola, a po jedan su dodali Strahonja, Leko, Maglica, Štefelić i Mihaljević.

Nade Mladosti turnir nastavljaju u 19:30 susretom s Opatijom, ekipom koja je u prvom kolu svladala Jug AO s 8:5.