Nade brončane na Korčuli!!

event 08.05.2022.

Bravo za naše nade i njihove trenere. U teškoj i napetoj utakmici Žapci su svladali Jadran 6:5 (0:0, 0:0, 2:2, 4:3) i izborili brončane medalje na Prvenstvu Republike Hrvatske!! Neizvjesno je bilo u zadnjem nastupu nada Mladosti. Prve dvije četvrtine protekle su bez iti jednog gola na obje strane igrališta. Obično u takvim utakmicama onaj […]

Bravo za naše nade i njihove trenere. U teškoj i napetoj utakmici Žapci su svladali Jadran 6:5 (0:0, 0:0, 2:2, 4:3) i izborili brončane medalje na Prvenstvu Republike Hrvatske!!

Neizvjesno je bilo u zadnjem nastupu nada Mladosti. Prve dvije četvrtine protekle su bez iti jednog gola na obje strane igrališta. Obično u takvim utakmicama onaj tko prvi zabije gol ima psihološku prednost za nastavak. Splićani su prvi poveli, ali to nije obeshrabrilo Žapce da dva puta poravnaju rezultat do kraja treće četvrtine. A onda, u zadnjoj dionici, igrači trenera Marinića preuzimaju punu kontrolu igre i rezultata u svoje ruke. Golovima Komara i Sappea, oba zgoditka postignuta s igračem više, odvajaju se Žapci na +2. Jadranaši su uspjeli smanjiti na gol zaostatka, ali odmah u slijedećem napadu Sappe zabija iz četverca. Nakon slijedećeg smanjenja vodstva, Komar je realizirao igrača više za 6:4 vodstvo Mladosti. Splićani su uspijeli smanjiti vodstvo u zadnjoj sekundi susreta kad je na našoj klupi već počelo slavlje.

Strijelci za Mladost: Sappe 3, Komar 2 i Šušak 1.

Čestitke igračima Stjepanu Jurišiću, Šimunu Matoševiću, Tomislavu Zore, Viti Lokasu, Antoniju Luliću, Karlu Leki, Franu Šušku, Deniju Sappeu, Jakovu Kokoriću, Dorianu Komaru, Juraju Šoriću, Janu Butorcu, Lovri Vujiću, Luki Božanu, Ivanu Siliću i Roku Kercelu, treneru Dušku Mariniću i pomoćniku Robertu Sappeu na osvojenim brončanim medaljama. Svaka čast dečki!!!

bronca_1

bronca_2

bronca_4

bronca_3