Nade četvrte u Hrvatskoj

event 15.09.2021.

Nade HAVK Mladost osvojile su četvrto mjesto na Prvenstvu Hrvatske nakon poraza od Medveščaka 7:1 (1:0, 3:0, 2:1, 1:0). Utakmicom Medveščak – Mladost završeno je Prvenstvo Hrvatske za uzrast nada koje je prije 10 dana prekinuto na Korčuli zbog Covida. Susret u Utrinama je odlučivao kome će biti uručene brončane medalje. U prilično izjednačenoj prvoj […]

Nade HAVK Mladost osvojile su četvrto mjesto na Prvenstvu Hrvatske nakon poraza od Medveščaka 7:1 (1:0, 3:0, 2:1, 1:0).

Utakmicom Medveščak – Mladost završeno je Prvenstvo Hrvatske za uzrast nada koje je prije 10 dana prekinuto na Korčuli zbog Covida. Susret u Utrinama je odlučivao kome će biti uručene brončane medalje. U prilično izjednačenoj prvoj četvrtini Mladost nije iskoristila par izglednih prigoda, među kojima je i jedan četverac. U nekoliko navrata tresla se vratnica gola Medvjeda koji su realizirali jednu od svojih šansi za vodstvo 1:0 nakon prve četvrtine. U drugoj četvrtini izmijenjene su kompletne postave, kako nalažu pravila za nade, a ta je dionica donijela veliku prednost ekipi sa Šalate, te praktično odlučila pobjednika.

Igrači koje vodi trenerica Marinković nisu se predavali ni u zadnje dvije četvrtine, trudili su se i borili, ali jednostavno rečeno, gradski suparnik je večeras bio bolji.

Počasni gol za Mladost postigao je Maglica iz četverca.

Čestitke Medveščaku na izborenoj brončanoj medalji, ali sve pohvale za našu ekipu koja je tijekom ovog ljeta pokazala vidan napredak u svim elementima. Bravo dečki i neka vam to bude podstrek da i dalje marljivo trenirate!

Sastav Mladosti: Petar Radman, Miho Štefelić, Ivan Maglica, Mark Modrić, Ivan Silić, Grgur Mihaljević, Karlo Leko, Deni Sappe (C), Marko Sapunar, Roko Lukšić, Jan Novosad, Ivan Strahonja, Filip Bjelobrk, Filip Jakovljević.

Trenerica: Morena Marinković; pomoćni trener: Filip Banić.