Nade četvrte u Hrvatskoj

event 24.03.2016.

Porazom od Jug CO rezultatom 2:9 (0:4, 1:2, 0:1, 1:2), nade Mladosti su osvojile 4. mjesto na Prvenstvu Hrvatske, koje se od 21.-24.3. odigravalo nam plivalištu Gojko Arneri u Korčuli. Kao i dan ranije, dječaci Juga s dominirali protiv naših malih Žabaca i uvjerljivo slavili, te osvojili brončanu medalju. Iako su Jugaši večer prije izgubili […]

Porazom od Jug CO rezultatom 2:9 (0:4, 1:2, 0:1, 1:2), nade Mladosti su osvojile 4. mjesto na Prvenstvu Hrvatske, koje se od 21.-24.3. odigravalo nam plivalištu Gojko Arneri u Korčuli.

Kao i dan ranije, dječaci Juga s dominirali protiv naših malih Žabaca i uvjerljivo slavili, te osvojili brončanu medalju.
Iako su Jugaši večer prije izgubili polufinale nakon raspucavanja četveraca, sinoćnja tuga zbog poraza nije ostavila traga na današnjoj utakmici. Pitanje pobjednika je riješeno već u prvoj četvrtini koju je Jug dobio sa 4:0.
Na ovom prvenstvu naši dječaci su ponovili rezultat lanjske generacije Nada – 4. mjesto, osvojeno na istom plivalištu.
Uspjeh najmlađeg uzrasta Mladosti je i ulazak među četiri najbolje ekipe u Hrvatskoj. Treneri Sappe i Marinić stekli su uvid u mogućnosti svojih igrača i znati će ih dalje usmjeravati u razvoju njihovih vaterpolo vještina.
Pred ovim dječacima je još puno prilika za dokazivanje, a prva već za tjedan dana kada se u Dubrovniku igra jaki međunarnodni turnir Tomo Udovičić.
U utakmici za 3. mjesto golove za Mladost su postigli Tkalčec i Brkić, a za Jug CO je najviše golova zabio Bjelopera, 3 gola.