Posjeti HAVK Mladost web-shop

Nade i dalje bez pobjede

event 20.04.2017.

Drugog dana turnira Tomo Udovičić u Dubrovniku mladi Mladostaši upasali su dva poraza te kolo prije kraja zauzimaju posljednje mjesto u svojoj grupi. U jutarnjoj utakmici igrali su protiv Starog grada iz Srbije te kao da su bili još uspavani pa su odigrali loše prvo poluvrijeme. Zaostatak od 4:1 nisu uspjeli nadoknaditi do kraja utakmice […]

Drugog dana turnira Tomo Udovičić u Dubrovniku mladi Mladostaši upasali su dva poraza te kolo prije kraja zauzimaju posljednje mjesto u svojoj grupi.

U jutarnjoj utakmici igrali su protiv Starog grada iz Srbije te kao da su bili još uspavani pa su odigrali loše prvo poluvrijeme. Zaostatak od 4:1 nisu uspjeli nadoknaditi do kraja utakmice već su poraženi rezultatom 5:3. U ovoj utakmici po jedan gol za Žapce postigli su Halar, Rogulj i Josipović.

Poslijepodne protivnik im je bila Roma, ali nažalost ponovo loš početak utakmice odredio je njezin cijeli tijek. Nekoliko pogrešaka Talijani su iskoristili te su postizali lagane golove (većinom iz kontre) za veliko vodstvo od 8:1 sredinom druge četvrtine. Do kraja utakmice obje ekipe su postigle po dva gola za konačnih 10:3. U listu strijelaca za Mladostaše ovog puta su se upisali Meić, Habuda i Boroz.

U posljednjem kolu Mladostaši igraju u petak protiv Cattara koji je trenutno na prvom mjestu u skupini. I uoči posljednje utakmice zna se da će naši mladići sljedećoj fazi igrati za razigravanje od 17.-21.mjesta.