Posjeti HAVK Mladost web-shop

Nade Kup RH otvorile pobjedom

event 28.08.2019.

Nade HAVK Mladosti u 2. su kolu završnog turnira Kupa Hrvatske, koji se igra u Vukovaru, pobijedile momčad Opatije 13:10 (4:0, 1:1, 4:5, 4:4). Naši mladi igrači upisali su tri boda u, za njih, prvoj utakmici turnira, iako se danas popodne u Vukovaru igralo 2. kolo. Naime, igrači trenera Roberta Sappea u 1. su kolu bili slobodni. […]

Nade HAVK Mladosti u 2. su kolu završnog turnira Kupa Hrvatske, koji se igra u Vukovaru, pobijedile momčad Opatije 13:10 (4:0, 1:1, 4:5, 4:4).

Naši mladi igrači upisali su tri boda u, za njih, prvoj utakmici turnira, iako se danas popodne u Vukovaru igralo 2. kolo. Naime, igrači trenera Roberta Sappea u 1. su kolu bili slobodni. Utakmica je krenula odlično – vodstvom od 4 pogotka prednosti u prvih 6 minuta igre. Druga dionica završila je s po jednim pogotkom sa svake strane. U trećem smo periodu bili svjedoci čak 9 pogodaka od kojih je jedan više dala suparnička momčad, dok je u posljednjih 6 minuta rezultat bio izjednačen te je utakmica završena s 3 pogotka razlike koju su mladi Žapci ostvarili na početku utakmice.

Bruno Stančić predvodio je listu strijelaca s 5 postignutih pogodaka, 3 je postigao Petar Erenda, dvaput su precizni bili Andrija Čolović i Roko Vukojević dok je jedan pogodak postigao Karlo Subota.

Nema vremena za odmor; već sutra ujutro, s početkom u 11:30 h na rasporedu je 3. kolo gdje nas očekuje splitski POŠK koji je u prva dva kola ostvario dvije uvjerljive pobjede nad Lošinjom i Delfinom.