Posjeti HAVK Mladost web-shop

Nade – kvalifikacije za Kup RH: Još jedna pobjeda protiv ZPK

event 15.06.2018.

Kvalifikacije za Kup Hrvatske za nade su u punom jeku. Mladost je i drugi puta u samo nekoliko dana svladala ZPK rezultatom 15:2 (4:0, 2:1, 6:1, 3:0). Mali Žapci su ostavrili još jednu uvjerljivu pobjedu u kvalifikacijama za Kup Hrvatske, iako bez svog prvog trenera Ratka Štritofa koji je u Šibeniku ispraćao prerano preminulog suigrača […]

Kvalifikacije za Kup Hrvatske za nade su u punom jeku. Mladost je i drugi puta u samo nekoliko dana svladala ZPK rezultatom 15:2 (4:0, 2:1, 6:1, 3:0).
Mali Žapci su ostavrili još jednu uvjerljivu pobjedu u kvalifikacijama za Kup Hrvatske, iako bez svog prvog trenera Ratka Štritofa koji je u Šibeniku ispraćao prerano preminulog suigrača Renata Vrbičića. Ratka je zamijenio Duško Marinić, no to se nije osjetilo niti na igri, niti na rezultatu.
Žapci su dominirali cijelim tijekom utakmice, nižući gol za golom. Malu stvaralačku pauzu imali su u drugoj dionici koju su dobili s “tijesnih” 2:1. Čak osmorica Žabaca upisala su se u listu strijelaca. Najefikasniji je bio Bartul Bučević s 4 gola (na slici se vidi njegov treći gol kojeg je postigao iz četverca), a slijedili su ga Ante Mardešić i Roko Padro koji su zabili svaki po 3 zgoditka. Po jedan gol upisali su: Vito Erceg, Amar Fajković, Marko i Luka Barišić kao i Petar Erenda, te je po završetku utakmice na semaforu ostalo svijetliti konačnih 15:2 za Mladost. Bravo dečki!
ZPK_2_nade