Posjeti HAVK Mladost web-shop

Nade laganom pobjedom otvorile Zadar 2016.

event 29.01.2016.

Nade Mladosti ovog vikenda nastupaju na turniru u Zadru. U prvom susretu igrači pod vodstvon trenera Sappea “potopili” su Jug 2 rezultatom 12:1. Zbog zgusnutog rasporeda na turniru Jugašima je utakmica protiv nas bila druga utakmica u samo sat vremena razmaka što se osjetilo u igri. Ipak treba pohvaliti igru i zalaganje naših nada neđu […]

Nade Mladosti ovog vikenda nastupaju na turniru u Zadru. U prvom susretu igrači pod vodstvon trenera Sappea “potopili” su Jug 2 rezultatom 12:1.

Zbog zgusnutog rasporeda na turniru Jugašima je utakmica protiv nas bila druga utakmica u samo sat vremena razmaka što se osjetilo u igri. Ipak treba pohvaliti igru i zalaganje naših nada neđu kojima su se istaknuli. Halar, Brkić i kapetan Kvaternik.
Trener Robert Sappe Campi javio nam se iz Zadra te objektivno rekao:
U ovoj utakmici nismo mogli ocjeniti jesmo li mi dobri ili su oni lošiji zbog toga umora Dubrovčana te rezultat možda nije realan. Sutra nas očekuju čak 4 utakmice te će umor igrati veliku ulogu. Bilo kako bilo, krenuli smo s pobjedom i to je super.”

U subotu naši igraju protiv Zadra 2 (11:00), POŠK-a (12:00) te Primorja u 18:00. Prve dvije ekipe iz svake skupine igrat će u polufinalu dok će se ostale boriti za mjesta ispod četvrtog.