Posjeti HAVK Mladost web-shop

Nade Mladosti bolje od Medveščaka

event 04.02.2018.

Nade Mladosti pobijedile su vršnjake iz Medveščaka rezultatom 10:2 (3:0, 1:1, 5:0, 1:1) u kvalifikacijskom susretu Prvenstva Hrvatske koji se igrao u subotu 3.2. na bazenu Svetice. Dječaci i dvije djevojčice, koje vodi trener Ratko Štritof, pokazali su bolju igru od nada Medveščaka i zasluženo pobijedili. Podršku Mladosti i svojoj djeci dali su i roditelji […]

Nade Mladosti pobijedile su vršnjake iz Medveščaka rezultatom 10:2 (3:0, 1:1, 5:0, 1:1) u kvalifikacijskom susretu Prvenstva Hrvatske koji se igrao u subotu 3.2. na bazenu Svetice.

Dječaci i dvije djevojčice, koje vodi trener Ratko Štritof, pokazali su bolju igru od nada Medveščaka i zasluženo pobijedili. Podršku Mladosti i svojoj djeci dali su i roditelji s tribina lijepog plivališta na Sveticama. Pod budnim okom i stalnim savjetima trenera Štritofa, mali Žapci i Žabice pokazali su osnove vaterpolo igre koje su do sada svladali. Tijekom utakmice bilo je nekoliko lijepih golova, ali i asistencija tj. proigravanja slobodnih suigrača, što u ovom uzrastu predstavlja posebnu vrijednost. Plivački su Žapci bili nadmoćni Medvedima i u obrani i u napadu.
Ono što svakako vrijedi istaknuti kod obje ekipe je entuzijazam i emocije kojima su djeca pokazala koliko im je stalo do uspjeha u vaterpolu. Želimo im da i ubuduće uživaju u treninzima i utakmicama.
Za Mladost su zgoditke postigli: Marko Barišić, Roko Padro i Matija Majdaš po 2 gola, te Vlado Rutar, Ante Mardešić, Luka Barišić i Bartul Bučević po 1 gol.
IMG_5159
Nade_vs_Medvedi_2