Posjeti HAVK Mladost web-shop

Nade Mladosti nezadržive na Kantridi

event 14.10.2022.

Dečki trenera Duška Marinića zasad su nezadrživi u Rijeci, na završnom turniru Hrvatskog kupa, uzrast Nade. Nakon od ranije osiguranog ulaska u četvrtfinalnu skupinu, i to s prvog mjesta, mladostaši nastavljaju u pobjedničkom ritmu. Prvo su pobjedom nad Mornarom BS (12:4) osigurali prvo mjesto u skupini C. Strijelci u toj pobjedi bili su – Deni […]

Dečki trenera Duška Marinića zasad su nezadrživi u Rijeci, na završnom turniru Hrvatskog kupa, uzrast Nade.

Nakon od ranije osiguranog ulaska u četvrtfinalnu skupinu, i to s prvog mjesta, mladostaši nastavljaju u pobjedničkom ritmu. Prvo su pobjedom nad Mornarom BS (12:4) osigurali prvo mjesto u skupini C.
Strijelci u toj pobjedi bili su – Deni Sappe čak 7 golova, te po 1 pogodak Dorijan Komar, Jan Butorac, Jozo Tadić, Tomislav Zore i Vito Lokas.

Mladost je ušla u četvrtfinalnu skupinu E zajedno sa sastavima Zagreba, Cavtata i Mornara BS, te su tu ‘mjeru’ odah uzeli gradskim suparnicima, Zagrebu. Završilo je čak 14:2 – Sape 4, Kokorić 4, Tadić 3, Zore 1 i Silić 1.
Uoči zadnjeg kola u četvrtfinalnoj skupini, a koje je na rasporedu u subotu prijepodne, Mladost i Cavtat su bodovno poravnati s po 6 bodova, bez mogućnosti da ih itko treći više ugrozi. Drugim riječima, polufinale je osigurano.