Nade Mladosti pobjedile Medveščak

event 15.02.2018.

Nakon uvjerljive pobjede protiv Medveščaka prije 10 dana, nade Mladosti su u srijedu 14.2. ponovo svladale vršnjake iz Medveščaka. Ovaj puta je to bila neizvjesna utakmica koju je Mladost dobila rezultatom 7:5 (2:2, 3:0, 1:1, 1:2). U kvalifikacijama za Prvenstvo Hrvatske gledali smo neizvjesnu utakmicu na plivalištu na Savi. U prvoj četvrtini Medveščak je bio […]

Nakon uvjerljive pobjede protiv Medveščaka prije 10 dana, nade Mladosti su u srijedu 14.2. ponovo svladale vršnjake iz Medveščaka. Ovaj puta je to bila neizvjesna utakmica koju je Mladost dobila rezultatom 7:5 (2:2, 3:0, 1:1, 1:2).

U kvalifikacijama za Prvenstvo Hrvatske gledali smo neizvjesnu utakmicu na plivalištu na Savi. U prvoj četvrtini Medveščak je bio ravnopravan protivnik koji je na dva gola našeg Roka Vukojevića “odgovorio” sa 2 gola iz peteraca. U drugoj četvrtini, u kojoj su obje ekipe prema pravilima obavezne igrati s igračima “s klupe”, igrači i igračice trenera Ratka Štritofa prikazali su puno bolju igru i ostvarili prednost od 3 gola. Strijelci za Žapce su bili Bučević i dva puta Majdaš i oni su odveli Mladost na 5:2.
U nastavku utakmice Mladost je održavala stečenu prednost golovima Mardešića i ponovo Bučevića, a sve što su Mevjedi uspjeli napraviti je smanjinjiti poraz na konačnih 7:5.
Djevojčice i dječaci Mladosti ovom su pobjedom nastavili niz bez poraza u kvalifikacijama za Prvenstvo Hrvatske. Žapcima slijede utakmice protiv Zagreba i ZPK.