Posjeti HAVK Mladost web-shop

Nade Mladosti remizirale s Medveščakom

event 13.12.2018.

Limač kup grada Zagreba stigao je do pretposljednjeg, devetog kola. Nade Mladosti su u uzbudljivoj utakmici odigrale neriješeno protiv gradskog rivala Medveščaka. Rezultat dvoboja na plivalištu na Savi bio je 4:4 (0:1, 2:1, 1:2, 1:0). Dvoboji najmlađih vaterpolista uvijek su puni uzbuđenja, a još kad se sastanu gradski suparnici, Mladost i Medveščak, sve pršti od […]

Limač kup grada Zagreba stigao je do pretposljednjeg, devetog kola. Nade Mladosti su u uzbudljivoj utakmici odigrale neriješeno protiv gradskog rivala Medveščaka. Rezultat dvoboja na plivalištu na Savi bio je 4:4 (0:1, 2:1, 1:2, 1:0).
Dvoboji najmlađih vaterpolista uvijek su puni uzbuđenja, a još kad se sastanu gradski suparnici, Mladost i Medveščak, sve pršti od emocija. Kako onih u plivalištu, gdje se dječaci trude pokazati sve što su do sada naučili o vaterpolo igri, tako i na klupama, gdje njihovi treneri mijenjaju raspoloženje od radosti zbog dobrih poteza do hvatanja za glavu kada dečki zaborave na dogovorene detalje.
Svoj doprinos lijepoj, sportskoj atmosferi daju i roditelji i prijatelji na tribinama, koji aktivno sudjeluju u čitavoj priči dajući podršku svojoj djeci u bazenu.
Utakmicu je bolje otvorio Medveščak koji je koncem prve četvrtine poveo 1:0. Mladostaši, točnije Roko Vukojević, zabijaju 2 zgoditka i na promjenu strana se odlazi s rezultatom 2:2. Početkom 3. dionice igrači trenera Sappea dolaze u vodstvo 3:2 golom Ćolovića, ali do kraja četvrtine Medvjedi zabijaju 2 gola i na zadnji odmor mali Žapci odlaze s jednim zgoditkom minusa.
Početkom posljednje četvrtine Mladost preko Erende realizira peterac za 4:4. Do kraja utakmice više nije bilo golova, te je ovaj gradski derbi završio podjelom bodova.

MLA_MED_1_ured