Posjeti HAVK Mladost web-shop

Nade Mladosti slavile protiv ZPK

event 21.02.2019.

U svom trećem susretu u kvalifikacijama za Prvenstvo Hrvatske, mladi Žapci ostvarili su drugu pobjedu svladavši ZPK rezultatom 7:4 (4:1, 0:2, 1:0, 2:1). Bila je to još jedna lijepa večer na plivalištu SRC Mladost, večer u kojoj su emocije i strast za vaterpolom pokazali mali igrači, njihovi roditelji, braća i sestre na tribinama, pa i […]

U svom trećem susretu u kvalifikacijama za Prvenstvo Hrvatske, mladi Žapci ostvarili su drugu pobjedu svladavši ZPK rezultatom 7:4 (4:1, 0:2, 1:0, 2:1).
Bila je to još jedna lijepa večer na plivalištu SRC Mladost, večer u kojoj su emocije i strast za vaterpolom pokazali mali igrači, njihovi roditelji, braća i sestre na tribinama, pa i treneri na klupama. Mali Žapci, koje vodi trener Robert Sappe, sjajno su otvorili utakmicu i poveli sa 2:0 golovima najprije Leke iz igrača više, te kapetana Vukojevića. Nakon jednog gola ZPK, seriju za Mladost nastavljaju Petrović Malešević te ponovno Leko. U drugoj četvrtini su promijenjene kompletne postave u obje ekipe i to bolje koriste “gosti” iz Daničićeve te smanjuju rezultat na 4:3.
Slijedi razdoblje od 6-7 minuta u kojem nije bilo golova, da bi Jakuš uplivao u prazan prostor, primio loptu i zabio za dva gola prednosti Žabaca. U posljednjoj četvrtini pala je definitivna odluka o pobjedniku. Ekipa ZPK iz peterca smanjuje na 5:4, a zatim je Vukojević, također s 5 metara, povisio na 6:4. Posljednji gol na utakmici postigao je Dalip za konačnih 7:4, minutu prije kraja susreta.
Valja spomenuti i obojicu vratara Žabaca, Subotu i Matića, koji su svaki sa nekoliko lijepih obrana dali svoj doprinos u ovoj važnoj pobjedi Mladosti.
Po završetku susreta mali su Žapci nagrađeni pljeskom s tribina.
vs_ZPK_2