Posjeti HAVK Mladost web-shop

Nade Mladosti u polufinalu!!

event 23.03.2016.

Unatoč porazu od Jug CO rezultatom 1:6 (1:2, 0:3, 0:1, 0:0) nade Mladosti igrat će u polufinalu Prvetnstva Hrvatske zbog bolje gol razlike u odnosu na VK Zadar 1952. Mali Žapci su u utakmicu krenuli oslabljeni, bez Goršete i Kvaternika koji su bolesni. Prvog izborenog igrača više Luka Tkalčec je pretvorio u gol za vodstvo […]

Unatoč porazu od Jug CO rezultatom 1:6 (1:2, 0:3, 0:1, 0:0) nade Mladosti igrat će u polufinalu Prvetnstva Hrvatske zbog bolje gol razlike u odnosu na VK Zadar 1952.

Mali Žapci su u utakmicu krenuli oslabljeni, bez Goršete i Kvaternika koji su bolesni. Prvog izborenog igrača više Luka Tkalčec je pretvorio u gol za vodstvo Mladosti 1:0. Tijek utakmice će pokazati da je to ujedno bio i jedini gol naših dječaka. Jug je do kraja četvrtine preokrenuo rezultat na 2:1, a u drugoj četvrtini povećao vodstvo na 5:1. Nakon toga su Mladostaši pokušavali smanjiti vodstvo Juga, posebice Tkalčec, ali nisu uspjeli još koji puta svladati vratara Juga Šimunovića. Naš vratar Jakov Ćosić sakupio je ukupno 6 obrana, od čega 5 u zadnje dvije četvrtine, tako da je na kraju završilo 6:1 za Jug CO.
U utakmici koja je slijedila iza naše, Zadar 1952 je dobio Galeb MR rezultatom 15:3, što im nije bilo dovoljno za ulazak u polufinale. Nade Mladosti, zbog 3 gola bolje gol razlike prolaze u polufinale Prvenstva Hrvatske. Bravo!
Trenerima Sappeu i Mariniću i svoj 16-torici igrača čestitamo od srca na ostvarenom uspjehu kojem se malo tko nadao prije početka turnira.
Trenera Sappea pitali smo poslije utakmice za dojmove:
“Zadovoljan sam prolaskom u polufinale unatoč porazu od Juga, jer smo na taj način ostvarili više od onoga što smo planirali u Zagrebu. Moj je običaj da ne izdvajam pojedince nakon utakmice, ali ovaj put činim iznimku. Oba golmana su danas bili odlični, posebice Ćosić koji je osim obrana imao i nekoliko uspješnih oduzimanja lopti protivničkim centrima.”
Večeras u 20:00 najmlađi uzrast Mladosti igra polufinale protiv vrlo jakog domaćeg sastava – KPK. Uživo pratimo naše dječake na www.furkisport.hr/hvs.