Nade Mladosti u Rijeci na Kupu

event 12.10.2022.

U našoj najvećoj luci, u riječkom bazenu na Kantridi, ovog se tjedna igra završni turnir Hrvatskog kupa za uzrast Nade. Ondje su dakako i naši mali mladostaši. Na završnom turniru nacionalnog kupa je ukupno čak 17 momčadi koje se podijeljene u četiri skupine. Prva su nadmetanja u biti počela u srijedu navečer, ali samo dvjema […]

U našoj najvećoj luci, u riječkom bazenu na Kantridi, ovog se tjedna igra završni turnir Hrvatskog kupa za uzrast Nade. Ondje su dakako i naši mali mladostaši.
Na završnom turniru nacionalnog kupa je ukupno čak 17 momčadi koje se podijeljene u četiri skupine. Prva su nadmetanja u biti počela u srijedu navečer, ali samo dvjema utakmicama u jedinoj skupini koja ima 5 momčadi (skupina D). Turnir će u svojoj punini startati u četvrtak, 13. listopada.

Mladost je razvrstana u skupini C s momčadima Juga AO, Mornara BS i OVK POŠK-a, a prvu utakmicu naši dječaci će odigrati protiv nada POŠK-a već u četvrtak, od 10.30 sati. Druga utakmica ili 2. kolo na rasporedu je istog dana, u večernjim satima protiv dubrovačkog Juga (20.30 sati).
Iz svake od četiri skupine će u daljnju borbu za vrh dva prvoplasirana sastava, te će konkretno dva najbolja iz skupine C tvoriti s dva prvoplasirana iz A skupine, novu grupu koja nastavlja s borbom za poredak od 1. do 8. mjesta. U skupini A su inače Zagreb, Cavtat, POŠK 1937 i Zadar 1952.
Poželimo našim dječacima puno uspjeha i odličnih utakmica.