Posjeti HAVK Mladost web-shop

Nade na kraju šeste u Splitu

event 20.12.2015.

U utakmici za 5. mjesto na Božićnom turniru u Splitu nade Mladosti poražene su od vršnjaka POŠK-a rezultatom 8:5 te su zauzeli na kraju 6. mjesto. Posljednjag dana turnira nažalost naši mladići nisu pokazali dovoljno kako bi pobjedom završili nastup u Splitu. Prva četvrtina pripala je Splićanima (2:0), da bi istim rezultatom, ali u našu […]

U utakmici za 5. mjesto na Božićnom turniru u Splitu nade Mladosti poražene su od vršnjaka POŠK-a rezultatom 8:5 te su zauzeli na kraju 6. mjesto.

Posljednjag dana turnira nažalost naši mladići nisu pokazali dovoljno kako bi pobjedom završili nastup u Splitu. Prva četvrtina pripala je Splićanima (2:0), da bi istim rezultatom, ali u našu korist završila druga. Sredinom treće čak su mladi Žapci prešli u vodstvo 3:2, ali nažalost bilo je to njihovo prvo i posljednje vodstvo na utakmici. Presudne su bile “crne” 3 minuta posljednje četvrtine kad su POŠK-ovci postigli 4 pogotka, a Mladostaši niti jedan. Na kraju je tek Tkalčec ublažio poraz golom iz peterca za konačnih 8:5 Tkalčec je utakmicu završio sa 3 gola, a preostala dva za našu momčad zabili su Mihaljević i Ivančić.
Nadamo se da će naši mladići iskoristiti ovaj turnir kao dobro školu za daljni razvoj te da će u sljedećim nastupima pokazati još više želje i borbenosti potrebne za neki bolji rezultat.