Posjeti HAVK Mladost web-shop

Nade na Prvenstvu Hrvatske u Korčuli

event 20.03.2016.

Najmlađi vaterpolisti Mladosti sretno su stigli u Korčulu gdje se od 21. – 24.3. održava Prvenstvo Hrvatske za nade. Dječaci koje vode treneri Sappe i Marinić nalaze se u skupini „C“. Prvenstvo otvaraju u 9:00 utakmicom protiv šibenskog Solarisa. Nakon toga, u 2. kolu u 18:00 sastaju se s Galeb (MR) iz Makarske. U utorak, […]

Najmlađi vaterpolisti Mladosti sretno su stigli u Korčulu gdje se od 21. – 24.3. održava Prvenstvo Hrvatske za nade.

Dječaci koje vode treneri Sappe i Marinić nalaze se u skupini „C“. Prvenstvo otvaraju u 9:00 utakmicom protiv šibenskog Solarisa. Nakon toga, u 2. kolu u 18:00 sastaju se s Galeb (MR) iz Makarske.
U utorak, 22.3. na programu je zadnje kolo po skupinama, a Mladost u 10:00 igra protiv Opatije. Dvije prvoplasirane momčadi nastavljaju natjecanje s dvije najbolje momčadi iz skupine „A“ u kojoj se nalaze: Jug CO, Zadar 1952, OVK POŠK i ZPK.
Budući je nekima od naših dječaka ovo prvi nastup izvan Zagreba, želimo da im puno sportskih uspjeha, ali i zabave i druženja kako bi im turnir u Korčuli ostao u lijepom sjećanju.
Utakmice se mogu pratiti uživo (livescoring) putem službenog rezultatskog sustava Hrvatskog vaterpolskog saveza na www.furkisport.hr/hvs.