Posjeti HAVK Mladost web-shop

Nade nastavile s pobjedama

event 19.03.2017.

U subotu na poluzavršnom turniru Prvenstva Hrvatske u Šibeniku nade Mladosti su odigrale još dvije utakmice i ostvarile dvije nove pobjede. Jutarnji program donio nam je utakmicu posljednjeg kola prve faze natjecanja protiv KPK. Najmlađi Žapci ostvarili su još jednu uvjerljivu pobjedu 15:5 te osigurali prvo mjesto u svojoj skupini te prijenos dva boda u […]

U subotu na poluzavršnom turniru Prvenstva Hrvatske u Šibeniku nade Mladosti su odigrale još dvije utakmice i ostvarile dvije nove pobjede.

Jutarnji program donio nam je utakmicu posljednjeg kola prve faze natjecanja protiv KPK. Najmlađi Žapci ostvarili su još jednu uvjerljivu pobjedu 15:5 te osigurali prvo mjesto u svojoj skupini te prijenos dva boda u nastavak natjecanja.Trener Hrestak u ovoj utakmici pružio je priliku svim igračima, a najviše se istaknuo Kvaternik sa 4 gola.
U drugoj utakmici dana Mladostašima su protivnici bili vršnjaci iz splitskog Jadrana. U uzbudljivoj utakmici, punoj preokreta, slavili su Mladostaši rezultatom 7:6. Momčadi su se cijelim tijekom utakmice izmjenjivale u vodstvu, a pogodak odluke postigao je Bušić 50 sekundi prije kraja.
Bušić je bio i najefikasniji u redovima Mladosti sa 3 gola dok su Brkić, Halar, Rogulj i Kvaternik postigli po 1.
U nedjelju u posljednjoj utakmici na turniru Mladostaši će igrati protiv Cavtata. Biti će to utakmica za prvo mjesto na turniru budući da su obje momčadi do sada sa stopostotnim učinkom. Utakmica se igra na šibenskom bazenu Crnica s početkom u 12 sati.