Nade opet bolje od Rimljana

event 23.04.2022.

Nade Mladosti drugi puta u 5 dana su svladali momčad Lazia na turniru Tomo Udovičić. Ovaj put je bilo znatno teže doći do pobjede a rezultat je bio 6:5 (1:1, 1:3, 1:1, 3:0). Vrlo neizvjesnu i napetu utakmicu odigrali su Žapci jutros na Gružu. Protivnik je bio talijanski Lazio kojeg su izabranici trenera Marinića nadigrali […]

Nade Mladosti drugi puta u 5 dana su svladali momčad Lazia na turniru Tomo Udovičić. Ovaj put je bilo znatno teže doći do pobjede a rezultat je bio 6:5 (1:1, 1:3, 1:1, 3:0).

Vrlo neizvjesnu i napetu utakmicu odigrali su Žapci jutros na Gružu. Protivnik je bio talijanski Lazio kojeg su izabranici trenera Marinića nadigrali u prvom kolu. Očito je da su Rimljani izvukli neke pouke iz prvog susreta jer su u današnjem dvoboju odigrali puno bolje i ostvarili višak od 3 gola sredinom treće dionice. Ali onda kreće pohod Mladosti. Dobra igra u obrani, “zaključavanje” vlastitog gola, a potom preciznija igra u napadu, rezultiralo je pobjedom Žabaca 6:5.

Žapci turnir u nedjelju završavaju utakmicom protiv PSN-a, mađarskog kluba/sportske škole koji u posljednje dvije utakmice nije primio niti jedan gol. Pravi izazov za naše dečke da pobjedom izbore 9. mjesto na, ponavljamo, izuzetno jakom međunarodnom turniru.

Strijelci: Sappe (3), Šušak (1), Komar (1) i Silić (1).