Posjeti HAVK Mladost web-shop

Nade osigurale borbu za medalje

event 20.07.2018.

Nakon dva dana završnice Kupa Hrvatske nade Mladosti imaju 4 pobjede te su osigurali jedno od prva dva mjesta koje ih vodi u borbu za jedno od prva četiri mjesta. Drugog dana natjcanja protivnici su im bili Zadar i Opatija. Protiv Zadra su izvesno ušli u utakmici te je nakon prve četvrtine izgledalo kao da […]

Nakon dva dana završnice Kupa Hrvatske nade Mladosti imaju 4 pobjede te su osigurali jedno od prva dva mjesta koje ih vodi u borbu za jedno od prva četiri mjesta.

Drugog dana natjcanja protivnici su im bili Zadar i Opatija. Protiv Zadra su izvesno ušli u utakmici te je nakon prve četvrtine izgledalo kao da će lagano do bodova. Ipak Zadrani su pokazali zube te su u zadnju četvrtinu ulazi sa minimalnom prednošću (3:2) na strani trenera Štritofa i njegove ekipe. Neizvjesno je trajala do samog kraja susreta. Ipak tri sekunde prije kraja Bučević zabija za 4:2 i potvrđuje pobjedu. Uz Bučevića po pogodak su postigli Eranda, Mardešić i Padro.
Poslije podne protivnik Žabaca bili su mladići iz Opatije koji još uvijek nisu osvojili niti jedan bod na ovom natjecanju. Mladostaši su većim dijelom utakmice bili u laganoj prednosti, ali konačni pobjednik je ipak odlučen tek u posljednjoj četvrtini koju su Žapci dobili sa 3:0. Rezultat na kraju utakmice bio je 8:3. Tri igrača postigla su po 2 gola (Barišić, Padro i Bučević), a po gol su postigli Erceg i Vukojević.
U ovoj frupi sada je jasno da će POŠK i Mladost u razigravanje za medalje. Obje ekipe do sada imaju maksimalni učinak te će sutra u međusobnom susretu odlučiti tko će s prvog mjesta u nastavak natjecanja. Taj susret je jako važan jer se bodovi iz međusobnih susreta prenose u drugi krug. Utakmica POŠK-Mladost igra se u subotu u 11:20.